Modele telefon nokia vechiAm lasat pentru final poate cele mai révolutiare produse ALE finlandezilor: Nokia 770 Internet Tablet si tableta Nokia M150. Ambele au aparut cu mult inaintea timpului Lor, PE vremea cand iPad Era un vis indepartat in mintea lui Steve Jobs. En 2001, Nokia a construit prototipul unei tablete cu Display monole de 10 “, Care rula EPOC, o versiune anterioara Symbian. DIN cele 1,000 de UNITATI produse initial, se pare ca ar mai exista doar 130 in toata lumea. Patru Ani mai tarziu, en 2005, finlandezii au repetat minanue. S-a numit Nokia 770 Internet Tablet si a fost prezentat la New York, PE 25 mai 2005, cu 5 Ani inainte de aparitia Primului iPad. Avea un procesor tactat la 252 MHz, Cu 64 MB RAM si 128 MB Memorie interna, Display de 4, 1 “, cu o rezolutie de 800×480, conectivitate WLAN, Bluetooth, USB si acces la Internet prin Dial-up. Folosea Maemo, un sistem de operare Bazat romaine PE Linux. CEEA CE ar fi putut reprezenta salvarea compagei s-a dovedit dans final un simplu gadget care nu un decat Prins dans comunitatea hackerilor. Sau, altfel spus, un fost cu mult inaintea vremurilor.

Un dépendant de droguri DIN Anglia spune ca Nokia 8210 a devenit o Moneda Buna de schimb. “Foloseam un Nokia 8210, iar Doi dealeri de droguri s-au oferit sa-l cumpere. Mi-am dat seama ca este valoros pentru EI, ASA ca le-AM cerut droguri in schimbul telefonului “, spune acesta. Telefonul “banane” un fost poate unul dintre cele mai populare. Nokia 8110 a aparut in 1996, iar vanzarile au explodat dupa ce telefonul a fost vazut in seria Matrix. CEA mai tare caracteristica era cu siguranta capacul culisant. Nokia 8210 se gaseste de vanzare si en Roumanie, INSA pretul este destul de piperat: 100 de l`euro, avand in de ca este un modèle foarte Vechi. Foarte Putina Lume mai sont un asemenea telefon, avand in, ca smartphonurile sunt la Mare cautare.

INSA, avand dans l`acesta de la Mare cautare en Anglia, pretul acestui modèle ar putea exploda si pe piata Romaneasca. De-Abia în 1990, Compania a de 2, 2 posibilitatea de a se concentra strict PE sectorul de telecomunicații. Între 1982 și PANA în prezent, Nokia a produs sute de modele de telefoane, pe care le puteți vedea în graficul de mai jos. Acesta conține Toate modelele produse de companie PANA în anul 2006, fără să includă și dispozitivele créer Sub patronajul celor de la Microsoft. Apar, însă, toate telefoanele de Care ne amintim cu Drag, în spécial Nokia 3310, arată boingboing.net. Poate ca Nokia 7600 Arata ciudat, Dar 7280 era cu siguranta DIN Alta lume. Sau, DIN filmele cu James Bond. Avea forma unui RUJ si Navi-Spinner dans loc de tastatura. Nokia 7280 simplesdessins parte din seria Fashion a finlandezilor si se adresa in Special fetelor.

Chiar si ecranul putea fi folosit PE post de oglinda atunci cand Era inchis. A fost votat unul dintre cele mai tari produse ALE anului 2004 de Revista fortune si a Primi numeroase premii pentru Design. DA, acum folosim cu totii smartphone-urile si tabletele pentru jocuri. Dar in 2003 aveai putine optiunie. Nintendo sau GameBoy erau consolele dédie, INSA Nokia N-Gage spéne totul. A fost incercarea Nokia de a-I atrage PE Gameri, Dar finlandezii au CAM dat-o in bara din cauza butoanelor asezate aiurée. Unele DIN functiile de PE N-Gage au fost preluate arrière-pensée PE Alte smartphone-uri. Ramanand Poutine la 2003, putem spune ca a fost inceputul anilor nebuni pentru Nokia. Al formelor ciudate si uneori prea Poutine ergonomice. IAR un exemplu Perfect ar fi Nokia 7600, cu un desing en forma de lacrima. Un fost considerat un telefon nebunesc.

Acesta e cel mai bine vandut telefon DIN toate timpurile. Chiar daca si atunci PAREA Arhaic, designul simplu si oarecum primitiv l-au transformationnelle dans telefonul Perfect de buget. De la lansarea DIN 2003, Nokia 1100 s-a vandut in 250 de milioane de exemplare. IAR urmatoarele doua LocURI in topul vanzarilor il ocupa Alte Derivate, Nokia 1110 (250 de milioane) si Nokia 1200 (150 de milioane de UNITATI vandute). Telefonul clasic Nokia.